2.7.2011

Heinäkuun helteet

Vielä en osaa sanoa noista heinäkuun helteistä, mutta alku ainakin näyttää lupaavalta.
Ennen puoltapäivää tutkimme netistä säätiedotusta, eikä tänne niiden tietojen mukaan ukkosta luvatu, joten suuntasimme veneen Keiteleelle ja keulan kohti Viitasaarta.
Tänään torilla vietettiin Wilman markkinoita, joten sinne väen tungokseen piti meidänkin kulkumme suunnata paahtavassa helteessä.

Väkeä siellä olikin runsaasti, vaan tuo helle ja seisova tyyni ilma ei meitä siellä kovin pitkään pidelyt, ja tuo vilpoisa järvimatka takaisin mökille tuntui suorastaan houkuttelevalta, joten kauppaan ja takaisin veneelle.
Kuten niin usein ennekin oli ABC:n venetankkauspaikka saannut jälleen toimintahäiriön, joten lähdimme takaisin niillä bensoilla jotka tankissa vielä oli.
Tuon 17 km matkan teimme myös takaisin tyynessä ja sopivan vilpoisessa säässä. Kun pääsimme mökkirantaan ja purkasimme veneestä kauppakassit, nousi pohjoisen suunnalta kova tuuli ja jo kuului kaukaista ukkosen jyrinää..
Niin ja tuo bensa joka tankissa vielä oli, riitti hyvin paluumatkaan. Tosin meillä oli myös varatankki, joten järvelle ainakaan polttoaineen loppumisen takia emme olisi jäänneet.
-------------------------
Niin, ja ilalla on vuorossa Suovanlahen Sonniyhistyksen iltamat, mutta niihin palataat sitten tuonempana.

2 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Kaunis neito. Ei oo paljon porukkaa, js tuos on kaikki ;)

harrituuli kirjoitti...

ei siinä ole oikeastaan muita kun lohien laskijat, muu markkinaväki on selän takana levällään :-D