15.3.2011

Taupo

Tänään on ollut ensimmäinen luppopäivä, sillä jo eilen ajattelimme, että vietämme ensimmäisen vapaapäivän jolloin emme siirrä autoa mihinkään.
Aamulla taivas oli pilvessä, mutta ei satanut joten päätimme toteuttaa suunnitelman. Aamulla pestiin pyykit, kun aikaa oli ja leirintäalueilla täällä on poikkeuksetta pesulat koneineen.
Alueella on kuumien lähteiden kylpylä, jonne siis suuntasimme päivän viettoon. Ihohan siellä paloi taas toiselta meistä, toinen oli varautunut 50 suojakertoimen aurinkovoiteella ja selvisi vahingoitta. Oli porealtaita joka lähtöön, isoja ja pieniä, vesiliukumäki sun muuta.

--------
Tuo kirjoittaminen blogiin on täällä hieman haastavampaa kuin kotona tai Singaporessa, sillä täällä ei ole ilmaisia nettiyhteyksiä, vaikka joka paikassa lukee free internet, mutta kun sinne menee, niin pyydetään käyttäjätynnusta ja salasana..
Maksamalla niihin sitten pääsee, valisemalla kuinka pitkäsksi ajaksi sen haluaa, ja kuinka monta gikaa niillä siirtää dataa, eli kuvien siirto vaatisi jo ainakin viikon yhteyden, joka tosin katkeaa kun olet siirtänyt riitävän määrän kuvia :(

1 kommentti:

Amalia kirjoitti...

Onpahan mitä oottaa, kun tuutte kotiin. Saa sitten nähdä paaaaljon kuvia!