30.3.2012

kevään merkkejä..

Niin se tekee tuloaan myös tänne Viitasaaren seudulle tuo kevät. Tosin tuntuu olevan hieman sahaavaa tuo tuleminen, sillä ajoittain lämmittää aurinko ja toisinaan taas panee parastaan pakkanen, kuten nytkin -3 astetta.
Tämänvuortisen kevätretkemme suuntasimme edellisvuotta lähemmäksi, eli Amsterdmiin Siellä kevät näytti jo merkkejään, joskaan tulppaanit eivät vielä oleet ulkoilmassa kukasaan, eikä puissakaan vielä lehti, mutta mukavan lämmin ulkoilusää kuitenkin.

Tälläkertaa majoituimmekin aivan ydinkeskustaan, joten nyt oli shoppailupaikat lähellä ja nuseot kaukana. Remprantteja kävelimme kuitenkin katsomaan, sillä niiden katselu, kuten myös monien muiden huipputaiteilijoiden maalaukset ovat tuon vaivan arvoisia, vaivalla tarkoitan siis tuota kävelymatkaa :)
Laitoin joitakin kuvia tuosta retkestämme tuonne albumiime.

Seuraavan kevätretken teemmekin sitten poikaporukassa kun suntaamme Ronin kanssa kulkumme kohti Rukaa, jossa ajattelimme muutaman päivän viettää vaikka vain pilkkien ja ulkoillen. Mutta palataan siihen sitten tuonnempana, sillä vielähän siitä ei paljoa ole kerrottavaa, vain ajatukset ja suunnitelmat.