13.11.2011

ajatuksia ilman ajatusta...

Niin, talvi tekee tuloaan, sillä joinakin öinä on mittarin lukemat laskeneet jo pakkasen puolelle. Päivisin vielä ollaan onneksi kuitenkin lämpöasteiden puolella.


Aikaa olemme taas siirtyneet viettämään Keski-Suomeen mökille.
Luonto näyttää harmaan kalpealta, sillä puut ovat pudottaneet lehtensä ja päivän valoisa aika jää enään keskipäivän molemmille puolille. Vielä se päivä tästäkin lyhenee.
Uimasäitä onneksi vielä riittää, sillä aamu-uinnilla veden lämpö oli korkeampi kuin ilman eikä jäistäkään vielä ole tietoa.Tänään kävimme isänpäivälounaalla Tuulikin vanhempien kanssa, käytiin oikein seurakuntatalolla karjalanpaistilla..
Mikähän tuossa vanhenemisessa vie ihmiseltä ne nuoruuden periaatteet, sillä karjalanpaisti ei kuulunut missään muodossa ruokavaliooni, mutta tänään se maistui jopa hyvältä kera perunan ja lanttulaatikon.
Vaikka Tuulikille en olekkaan isä, sain häneltä kuitenkin isänpäivälahjaksi raaputettavia arpoja.. ja yllätys yllätys, niistä tuli myös voitto!! Harvoin tuo onnetar minua edes huomaa, mutta ehkä näin isänpäivän johdosta se tuon voiton minulle soi :)

Saa nähdä, tai huomenahan se nähdään, sillä kaupungilla paikalliset juttelivat, että huomena saattaisi tulla jo lunta.. omasta puolestani sillä ei ole kiirettä, sillä ehtii siihen kylläsyä monta kertaa ennen kevättä ja muuttolintujen paluuta.
Traktoriinkin on vielä ketjut asentamatta, eikä ilman niitä sillä lumitöihin pääse. Vaan eipä tuo ensilumi, jos sitä siis huomena olisi tulossa ainakaan maahan vielä jää, sillä lämminhän tuo maa vielä on..

Tässäpä noita ajatuksettomia ajatuksia tuli. Laitan tuohon vierelle vielä kuvan jolla ei ole tämän tekstin kanssa mitään tekemistä. Voithan kuitenkin arvailla ketä kuva esittää ja mistä tuo kuva on otettu?
Pelkkä paikkakunta tai kaupunkikin riittää.
Palkintoja tiedost ei jaeta, mutta tietämisestä saat varmaankin hyvän mielen.
terv. Harri

1 kommentti:

Amalia kirjoitti...

Niin se vaan meili muuttuu Harrisein ;D Tuon täytyy olla satusetä Anderssen, kun sillä on kirjakin kädessä.